Vålerenga Fotball

 

Vi er stolte sponsorer av Vålerenga ELITE damer!

Fysikalske tjenester:

Vondt? Våre klinikere står i beredskap for å kunne hjelpe deg raskt. Vi har kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter som jobber tverrfaglig med resten av treningsteamet på STERK. Dette for å kunne effektivisere ditt behandlingsforløp. Som medlem i Vålerenga får du 20% rabatt på førstekonsultasjon hos oss.
Du kan bestille din time online eller ringe tlf. 21082800. Merk kommentarfeltet med Vålerenga.

Våre fysioterapeuter Lydia Bekkevold og Trond Vegard Ripe har avtale med Idrettens Helsesenter og er en del av idrettens behandlingsnettverk. Idrettens Helsesenter er etablert for å blant annet gi et medisinsk tilbud av høy kvalitet til idrettsutøvere på alle nivåer.

Utøvere som har lisens gjennom idretten er dekket av lisensforsikringen. De fleste idrettsforbund har en avtale med Idrettens Helsesenter.
Les mer her!

STERK ansatte med kobling til Vålerenga

Helene Moa Anette Sexe

Fysioterapeut

Ernæringsrådgiver


 

STERK Legevakt Øst – Legetjenester:

STERK åpnet et større medisinsk senter på Vinslottet (Hasle) oktober 2019.
STERK Legevakt Øst leverer alt av private legetjenester. Her finner du leger, spesialister og behandlere fra flere kompetansefelt for å gi deg det beste innen medisin og helse. STERK gjør sitt ytterste for å hjelpe enten du er syk, plages av smerter eller trenger å ta tak i helseutfordringer.
Legevakten holder i tillegg åpent 365 dager i året.
Som medlem i Vålerenga tilbyr STERK Legevakt Øst deg medlemspriser, se priser her.
Du kan bestille din time online på www.legevaktoest.no eller ringe tlf. 22 71 22 71. Merk kommentarfeltet med Vålerenga.