MalPriser med

Kiropraktor

Førstegangskonsultasjon: 680,-
Vanlig konsultasjon: 440,-
Undersøkelse av nytt problem/utvidet konsult: 550,-

Alle våre kiropraktorer er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening (MNKF). Det gis trygderefusjon for undersøkelse og behandling hos kiropraktor med og uten legehenvisning. Prisene som er opplyst er egenandelen pasienten selv betaler og inkluderer dermed trygderefusjonen. Vi gjør deg oppmerksom på at våre kiropraktorer har henvisningsrett til spesialisthelsetjenesten, diagnostiske modaliteter som røntgen, MR og CT og kan skrive sykemelding ved behov.


Fysioterapi

Førstegangskonsultasjon: 680,-
Vanlig konsultasjon: 460,-
Utvidet konsultasjon (45 min.): 600,-
Utvidet konsultasjon (60 min.): 720,-

Det jobber kun private fysioterapeuter uten kommunalt tilskudd på STERK. Det betyr at de har kort eller ingen ventetid ift. det offentlige tilbudet hvor barn, eldre og komplekse diagnoser prioriteres. Alle våre fysioterapeuter er offentlige godkjente og medlem av Norsk Fysioterapeutforbund. Starter man behandling hos våre fysioterapeuter unngår man lange ventelister og er sikret høy kompetanse og alt man trenger av utstyr ift rehabilitering og opptrening. Prisforskjellen hos våre fysioterapeuter er ikke så stor i forhold til den egenandelen man må betale hos en kommunal fysioterapeut, og vi er behjelpelig med å overføre deg til offentlig fysioterapeut med tilskudd hvis dette er mest hensiktsmessig for deg.


Osteopati

Førstegangskonsultasjon: 710,-
Vanlig konsultasjon: 470,-


Ernæringsveiledning

Førstegangskonsultasjon og kartlegging: 750,-
Påfølgende konsultasjon: 500,-


Massør

25 minutter: 500,-
55minutter: 860,-


Annet

Trykkbølgebehandling: 550,-
Diagnostisk ultralyd: 250,-
Ekstraordinære attester: 250,-
Utskrift journal: 100,-
Sykemelding: 50,-


Betaling hos STERK gjøres på en automatisk betalingsmaskin rett utenfor klinikken og fakturering styres av et eget faktureringsbyrå, Melin Medical. Etter at du har vært til konsultasjon ligger beløpet klart til betaling, alt du trenger å gjøre er å taste inn ditt fødselsnummer. Du kan her velge å betale med kort (debit og kreditt) eller via faktura. Velger du faktura gjør vi oppmerksom på at et fakturagebyr forekommer. Skulle du ved formodning glemme å betale eller ikke ha mulighet til å betale på stedet, vil systmetet automatisk generere en faktura som sendes påfølgende dag.

Behandlingstimer må avbestilles senest 24 timer før behandling. Timer kan avbestilles på online booking eller på telefon. Vi godkjenner ikke avbestillinger på e-post eller via kontaktskjemaet.

Har du eller din bedrift helseforsikring?

Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskap! Les mer her