Vi har fått en erfaren hjertespesialist på laget!

Dr. Pirooz, vår kardiolog er spesialist i indremedisin og hjertesykdommer og er til daglig seksjonsoverlege ved hjertepoliklinikken på AHUS.

Han har lang erfaring med utredning, behandling og oppfølging av ulike hjertesykdommer og er en trygg spesialist å gå til ved mistanke om hjertesykdom.

I det offentlige helsevesen kan man risikere å måtte vente veldig lenge for å få en utredning hos en hjertespesialist! Hos oss tilbyr vi en grundig hjerteutredning med kort ventetid!

Etter en konsultasjon hos vår hjertespesialist, får du avhengig av symptomer og plager beskjed om hvilke hjerteundersøkelser som er nødvendige for å kunne stille en diagnose eller utelukke hjertesykdom. Vi tilbyr bland annet EKG som registrerer de elektriske impulsene som sendes gjennom hjertet i hvile, AKG som registrerer impulsene under arbeid på sykkel og Ekkokardiografi, som er en ultralydundersøkelse av hjertet. Nødvendige blodprøver og markører tar vi i vårt laboratorium.

Basert på funn og diagnose vil du behandles konservativt med medisiner og/eller tilpasset trening og kostholdsveiledning eller henvises effektivt videre til riktig instans i sykehussystemet.

Vår hjertespesialist Dr.Badr er hos oss fast en gang i måneden og har tilgjengelige timer lørdag 25.januar. Her kan du bestille time online eller ved å ringe oss hvis du har spørsmål. Han er også tilgjengelig for deg på kortere varsel hvis du føler behovet for en rask time. Ved ønske om dette må du kontakte oss pr. telefon eller mail, så finner vi første og beste annledning.

Du trenger ikke henvisning!