Grorud Fotball

 

Vi er stolte samarbeidspartnere med Grorud IL – klubben som i 2020 rykket opp i OBOS-ligaen. Sammen jobber vi for å profesjonalisere klubben og holde alle spillerne friske og på banen. Vi tilbyr alle Grorud sine medlemmer fysikalske tjenester og det beste innen trening på et og samme sted.

Medlemskap:

Som Grorud IF medlem får du tilgang til et rabatert medlemskap på STERK, et av skandinavias mest moderne og best utstyrte treningsenter. Inkludert i medlemskapet får du 2 veiledningstimer med en personlig trener, som vil hjelpe deg å tilpasse treningen til dine ønsker og målsetninger. Vi ønsker å gi bredden i Grorud IF en hyggelig treningsopplevelse.

STERK ligger på Løren, sentralt i Oslo. Vi har 2 timers gratis parkering i P-hus under senteret og ligger rett ved siden av Løren t-bane stasjon.

Tegne et bredde-medlemskap?

Michael Eriksen

Service ansvarlig
Kontakt oss på telefon 21 08 28 00, mail trening@sterkhelse.no eller spør oss i resepsjonen.
 
 
 


 

Fysikalske tjenester:

Vondt? Våre klinikere står i beredskap for å kunne hjelpe deg raskt. Vi har kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter som jobber tverrfaglig med resten av treningsteamet på STERK. Dette for å kunne effektivisere ditt behandlingsforløp. Som medlem i Grorud IF får du 20% rabatt på førstekonsultasjon hos oss.
Du kan bestille din time online eller ringe tlf. 21082800. Merk kommentarfeltet med Grorud IF.

Våre fysioterapeuter Lydia Bekkevold og Trond Vegard Ripe har avtale med Idrettens Helsesenter og er en del av idrettens behandlingsnettverk. Idrettens Helsesenter er etablert for å blant annet gi et medisinsk tilbud av høy kvalitet til idrettsutøvere på alle nivåer.

Utøvere som har lisens gjennom idretten er dekket av lisensforsikringen. De fleste idrettsforbund har en avtale med Idrettens Helsesenter.
Les mer her!

STERK ansatte med kobling til Grorud IF

Trond Vegard Ripe Anette Sexe

Fysioterapeut

Ernæringsrådgiver


 

Personlig trening:

Vi på STERK mener at alle kan dra god nytte av å trene med og lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet hvor mye små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg til å nå dine mål.

Som medlem av Grorud IF får du 15% rabatt på alle oppstartspakker hos oss. Les mer om og kontakt vår PT-ansvarlig direkte her.

Mer info om Personlig trening

Dan Skjolden

Personlig Trener ansvarlig på STERK
Kontakt Dan direkte på mobil 934 90 451, mail Dan@sterkhelse.no eller spør oss i resepsjonen.
 
 
 


 

STERK Legevakt Øst – Legetjenester:

STERK åpnet et større medisinsk senter på Vinslottet (Hasle) oktober 2019.
STERK Legevakt Øst leverer alt av private legetjenester. Her finner du leger, spesialister og behandlere fra flere kompetansefelt for å gi deg det beste innen medisin og helse. STERK gjør sitt ytterste for å hjelpe enten du er syk, plages av smerter eller trenger å ta tak i helseutfordringer.
Legevakten holder i tillegg åpent 365 dager i året.
Som medlem i Grorud IF tilbyr STERK Legevakt Øst deg medlemspriser, se priser her.
Du kan bestille din time online på www.legevaktoest.no eller ringe tlf. 22 71 22 71. Merk kommentarfeltet med Grorud IF.