Bedriftshelse

STERK Legevakt Øst er en kompetanse - og tjenesteleverandør av medisinske tjenester ovenfor store og små bedrifter i Oslo området. Vi tilbyr legevakt, spesialist tjenester og fysikalske tjenester under et og samme tak og ligger sentralt plassert for alle som jobber i byen og på østkanten.

Våre samarbeidspartnere kan arbeidsmedisin!

Legevakt Vest Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet og består av medarbeidere med kompetanse innen arbeidsmedisin, ergonomi, yrkeshygiene, systematisk HMS-arbeid, samt psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø. Med en egen avdeling hos oss på Hasle, sikrer de kort vei og ivaretagelse av alle sine kunder i hele Oslo.

Har din bedrift behov for bedriftshelsetjeneste? Les mer her.

STERK kan helse og arbeider for å styrke din bedrift!

Vår samarbeidspartner STERK leverer produkter som forebygger plager og styrker den ansatte i din bedrift. Friske og raske ansatte lønner seg og bidrar til et mer produktivt og bedre arbeidsmiljø. STERK leverer tjenester som trening, energi– og strekk pauser, yoga, PT og fysikalske tjenester i bedrift. Våre kunder får i tillegg medlemsfordeler på STERK, et av byens flotteste treningssenter.

Ønsker du en Sterkere bedrift? Les mer her.